• 99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie
  • 99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie
  • 99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie
  • 99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie
  • 99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie
99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie

99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie

Productdetails:

Plaats van herkomst: China, Guangdong
Merknaam: no brand
Certificering: Certificate No.:09027060443408
Modelnummer: Superoxide dismutase

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: USD1500/kg
Verpakking Details: 1kg of 500g in een fles, fles 9 in een karton
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T, Western Union, PAYPAL
Levering vermogen: 100kg in een week
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Superoxide Dismutase ZODE Testmethode: De eerste methode van GB/T 5009.171-2003
CAS No: 9054-89-1 EINECS: 232-943-0
Plaats van oorsprong: China, Guangdong Zuiverheid: 99%
Verschijning: wit of wit poeder Enzymactiviteit: 50,000iu/g
Certificaat: De vergunning van de voedselproductie, HALAL-CERTIFICAAT (Certificaat Nr.: 09027060443408) Rang: voedselrang
Hoog licht:

Anti-oxyderende superoxide dismutase ZODE in voedsel

,

superoxide dismutase ZODE in voedsel 99%

,

SOD1 SOD2 SOD3

Productomschrijving

Additief voor levensmiddelenzuiverheid 99% Kosmetische grondstoffen Natuurlijke Anti-oxyderende Superoxide Dismutase

 

Productvoordeel

(1) weerstand op hoge temperatuur: de activiteit blijft onveranderd na behandeling in 80°C-oplossing 2 uren, en meer dan 60%-activiteit na behandeling in kokend water 1 uur
(2) zure en alkaliweerstand: binnen de pH waaier van 4~11, blijft de enzymactiviteit stabiel.
(3) stabiele activiteit: In de normale temperatuuromstandigheden, behoudt het poederproduct over 70% van de enzymactiviteit binnen 2 jaar
(4) halveringstijd: in een oplossing bij 95 graden van Celsius, is de halveringstijd dicht aan 3 uren, en bij kamertemperatuur, is de halveringstijd minstens 2 jaar
(5) super stal
In de normale temperatuuromstandigheden, kunnen de poederproducten over 70% van de enzymactiviteit binnen 2 jaar behouden.
(6) hoge activiteit
Momenteel, kan het de producten van het ZODEpoeder tot 500.000 IU/g uit routine produceren, en kan de producten van het ZODEpoeder tot ongeveer 5 miljoen IU/g. aanpassen.

 

Basisinformatie

Superoxide dismutase (ZODE) is een enzym dat afwisselend dismutation (of het verdelen) van de superoxide (O2−) basis in of gewone moleculaire zuurstof (O2) of H2O2 katalyseert. Superoxide wordt geproduceerd als bijproduct van zuurstofmetabolisme en, als geregeld niet, veroorzaakt vele soorten celschade. H2O2 is ook beschadigend, maar minder zo, en door andere enzymen zoals katalase gedegradeerd. Aldus, is de ZODE een belangrijke anti-oxyderende defensie in bijna alle levende cellen die aan zuurstof worden blootgesteld. Één uitzondering is Lactobacillus plantarum en verwante lactobacilli, die een verschillend mechanisme gebruiken om schade reactief te verhinderen (O2−).
De ZODEenzymen behandelen de superoxide basis door een elektron afwisselend toe te voegen of te verwijderen uit de superoxide molecules het ontmoet, waarbij O2− wordt veranderd in één van twee minder het beschadigen species: of moleculaire zuurstof (O2) of H2O2. Dit zode-Gekatalyseerde dismutation van superoxide kan, voor Cu, Zn-ZODE, met de volgende helft-reacties worden geschreven:
Cu2+-zode + cu+-Zode O2− → + O2
Cu+-zode + O2− + de cu2+-Zode → + H2O2 van 2H+
De algemene vorm, van toepassing op alle verschillende metaal-gecoördineerde vormen van ZODE, kan als volgt worden geschreven:
M (n+1) +-ZODE + mn+-Zode O2− → + O2
Mn+-zode + O2− de +-ZODE + H2O2 + van 2H+ → M (n+1).
waar M = Cu (n=1); Mn (n=2); Fe (n=2); Ni (n=2).

Productnaam ZODEsuperoxide Dismutase
CAS No 9054-89-1
Zuiverheid 99%
PH 4~11
Eiwitgehalte 85%
Toepassing Gezondheidszorgproducten
Certificaat De vergunning van de voedselproductie, HALAL-CERTIFICAAT (Certificaat Nr.: 09027060443408)
Testmethode De eerste methode van GB/T 5009.171-2003
Rang Voedselrang
Steekproef Beschikbaar
MOQ 1KG
Houdbaarheid 2 jaar

99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie 0

99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie 1

Functie

(1) het kan levercellen verhinderen zwellend en levercellen het herstellen bevorderen;
(2) met de functie van het doden van diverse soorten kanker beïnvloedt de cel, en geen normale cel;
(3) met de functie van het maken van witte en het groeien borsten.


Toepassing
Activiteit
Superoxide dismutase (ZODE) heeft krachtige antinflammatory activiteit. Bijvoorbeeld, is de ZODE een hoogst efficiënte experimentele behandeling van chronische ontsteking in dikkedarmontstekingen. De behandeling met ZODE vermindert de reactieve generatie van zuurstofspecies en de oxydatieve spanning en, dus, remt endothelial activering en wijst op die modulatie van factoren die de uitdrukking van de adhesiemolecule en bloedlichaampje-endothelial interactie regeren. Daarom kunnen dergelijke anti-oxyderend belangrijke nieuwe therapie voor de behandeling van ontstekingsdarmziekte zijn.
Kosmetisch gebruik
Superoxide dismutase (ZODE) kan vrije basisschade verminderen aan huid-voor voorbeeld, om bindweefselvermeerdering na straling voor borstkanker te verminderen. De studies van deze soort moeten worden beschouwd voorlopig, echter, aangezien er geen adequate controles in de studie met inbegrip van een gebrek aan randomization, dubbel-verblindt, of placebo waren. Superoxide dismutase is gekend om bindweefselvermeerdering, misschien door terugkeer van myofibroblasts terug naar fibroblasten om te keren.
Commerciële bronnen
Superoxide dismutase (ZODE) wordt commercieel verkregen uit runderlever, mierikswortel, kantaloep en door bepaalde bacteriën te vergisten, hoewel het in de meeste het leven vormen bij diverse concentraties wordt gevonden. Voor therapeutisch doel, wordt de ZODE gewoonlijk plaatselijk ingespoten. Er is geen bewijsmateriaal dat de opname van onbeschermd ZODE of zode-Rijken voedsel om het even welke fysiologische gevolgen kan hebben: aangezien al opgenomen ZODE in aminozuren alvorens wordt geabsorbeerd wordt opgesplitst. Nochtans, opname van ZODE kon de verbindend aan tarweproteïnen zijn therapeutische activiteit, op zijn minst in theorie verbeteren.

 

Levertijd:

Hoeveelheid (Kilogram) 1~10 101~500 501~1000 >1000
Est.Time (dagen) 3 5 7 Om worden onderhandeld

 

FAQS

Q: Om orden betalingen te verrichten te beginnen of?
A: U kunt ons uw Inkooporder (Portugal) verzenden, of enkel een eenvoudige bevestiging verzenden per e-mail of door Handelsmanager, na mededeling zullen wij u dan Proformarekening met onze bankdetails voor definitieve bevestiging, dan u verzenden
kan betaling dienovereenkomstig verrichten.
Q: Wat is onze Minimun Opdracht gevend tot Hoeveelheid (MOQ)?
A: Voor de hoogwaardige producten, begint onze MOQ van 1 gram en andere producten begint over het algemeen van 1 kilogram. Voor andere lage waardeproducten, kan MOQ van 10kgs aan 100kgs zijn begonnen
Q: Hoe waarborgen wij onze productenkwaliteit?
A: Eerst en vooral, zal ons systeem voor kwaliteitscontrole ons kwaliteitsprobleem verminderen om nul te naderen. Wij kunnen ons certificaat van analyse volgens elke partij van onze producten altijd verstrekken. Wij kunnen derde partijanalyse testen ook verstrekken wegens de eis van onze cliënten.
Als er om het even welke kwaliteitskwestie die door ons wordt veroorzaakt is, zullen wij u vrije goederen voor vervanging verzenden of zullen uw verlies terugbetalen.
Q: Hoe te om ons te contacteren?
A: U kunt ons gedachte onderzoeken aan berichtvakje van getoond om het even welk van onze producten contacteren. U kunt verzond ons ook e-mail naar ons bedrijfe-mail adres of eenvoudig altijd roept ons!

 

 

Pakket

99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie 2

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd 99% Superoxide Dismutase ZODE in Voedsel Natuurlijk Middel tegen oxidatie kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.