lopende band

Wij hebben een aantal moderne productielijnen en eigen dozens van automatiseringsmateriaal gevestigd, die zeer productstabiliteit en productieefficiency verbeteren. Het volledige proces van productie voert strikt het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem uit.

Top Driver Co,.Ltd fabriek productielijn 0

OEM / ODM

OEM & ODM de projecten worden hoogst met ingestemd. wij hebben hier sterk R&D-te helpen team.

Top Driver Co,.Ltd fabriek productielijn 0

Top Driver Co,.Ltd fabriek productielijn 1

R & D

Het de kernr&d personeel van de hoogste bestuurder komt uit onderzoeksinstellingen zoals de Chinese Academie van Wetenschappen, en vestigde gezamenlijk het „de bio-Industrie Gezamenlijke R&D Centrum“ met het Instituut van de Microbiologie van de Chinese Academie van Wetenschappen om de ontwikkeling en de toepassing van synthetische biologie gezamenlijk te bevorderen.

Het hoogste bestuurdersonderzoek en het ontwikkelingspersoneel zijn naar extreme milieu's zoals het verlaten gebied van de het Plateau qinghai-Tibet, Costa Rica-krater, en de onderzeese vulkanische krater van Zuidwestenindische oceaan wetenschappelijk onderzoek, diverse extreme milieu microbiële middelen gaan verzamelen, en een volledige reeks extreme milieu's voor commercieel gebruik vestigen naar deze basis leiden. De milieu microbiële van de genoomdatabase en entiteit bibliotheek verschaft overvloedige en unieke synthetische biologieelementen voor de ontwikkeling van synthetische biologie

Top Driver Co,.Ltd fabriek productielijn 0