Top Driver Co,.Ltd

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
  • China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië
Type Business: Fabrikant, Handelsmaatschappij
Merken: Hoogste Bestuurder
Aantal werknemers: 100~120
Jaarlijkse omzet: 500000-800000
Opgericht Jaar: 2015
Export pct: 80% - 90%
Klanten bediend: L'Oreal
Inleiding

Hoogste Bestuurder Co. Ltd is een dochteronderneming die van de Technologie Co.ltd van Shenzhen Xingzhiyou, zich in biotechnologie specialiseert.

De hoogste Bestuurder is een nationale high-tech onderneming die zich bij het gebruiken van synthetische biologietechnologie concentreert om microbiële celfabrieken te bouwen.

De synthetische biologie is een vernietigende grenstechnologie op het gebied van het levenswetenschappen in de 21ste eeuw, die de derde revolutie in biotechnologie na de revolutie in moleculaire biologie en genomica leidt. Het is genoemd geworden technologische motor van de volgende generatie van bio-vervaardigt, openend de deur voor de nieuwe era van bio-economie. De synthetische biologie heeft een brede waaier van toepassingen, die de meer dan 20 industrieën zoals energie, nieuwe materialen, milieubescherming, en gezondheid impliceren. De marktomvang zal 4 triljoen Amerikaanse dollars in de volgende 10-20 jaar bereiken. De hoogste Bestuurder concentreert zich op R&D en de toepassing van synthetische biologie op het gebied van gezondheid. Onze opdracht moet „het beter leven met biotechnologie“ bereiken.

Het de kernr&d personeel van het bedrijf komt uit onderzoeksinstellingen zoals de Chinese Academie van Wetenschappen, en vestigde gezamenlijk het „de bio-Industrie Gezamenlijke R&D Centrum“ met het Instituut van de Microbiologie van de Chinese Academie van Wetenschappen om de ontwikkeling en de toepassing van synthetische biologie gezamenlijk te bevorderen.

Het hoogste Bestuurdersonderzoek en het ontwikkelingspersoneel hebben naar het qinghai-Tibet Plateau verlaten gebied, Costa Rica-krater, de onderzeese vulkanische krater gereist van zuidwestenindische oceaan en andere extreme milieu's om wetenschappelijk onderzoek te leiden, diverse extreme milieu microbiële middelen verzamelen, en gebaseerd op dit, vestigden een volledige reeks extreme milieu's voor commercieel gebruik. De milieu microbiële van de genoomdatabase en entiteit bibliotheek verschaft overvloedige en unieke synthetische biologieelementen voor de ontwikkeling van synthetische biologie.

Tot nu toe, heeft de Hoogste Bestuurder met succes dozens bioactivee grondstoffen gebruikend synthetische biologietechnologie ontwikkeld, die grondstoffen en technische oplossingen verstrekt voor vele binnenlandse en buitenlandse belangrijke bedrijven op het voedsel, de schoonheid, en de medische gebieden.

In de toekomst, zal de Hoogste Bestuurder wijden zich aan het gebruiken van synthetische biologie aan ontwerp, zal doorbraak microbiële spaanders door samenwerking met aard ontwikkelen en op de markt brengen. Gecombineerd met biologische grote gegevens, leidt het de microbiële celfabriek, past de gezondheidselementen aan die door het menselijke lichaam worden gewenst, en verstrekt buitengewone waarde voor menselijke gezondheden.

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.
Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.
Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Dienst

De dienst:
1. Om het even welke onderzoeken zullen binnen 24 uren worden geantwoord.
2. Toewijding aan kwaliteit, levering & de dienst.
3. Strikt bij het selecteren van grondstoffen.
4. OEM/ODM beschikbaar.
5. Redelijke & concurrerende prijs, snelle levertijd.
6. De steekproef is beschikbaar voor uw evaluatie & formuleringsontwikkeling

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 3 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

China Top Driver Co,.Ltd Bedrijfsprofiel 0